Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Оберіг захисника України
18:33
Оберіг захисника України

Редакція дитячого пізнавально-розважального журналу «Професор Крейд» пропонує створити невелику за обсягом колективну творчу роботу: сувенір, іграшку, малюнок або інший саморобний декоративний виріб, що слугував би оберегом для військовослужбовців української армії, які перебувають у зоні АТО, а також на лікуванні у військових госпіталях. З цією метою започатковано дитячий конкурс «Оберіг захисника України».

Учням 1-5 класів та їхнім учителям пропонується взяти участь у цікавому і корисному конкурсі.

ЗАТВЕРДЖЕНО
генеральний директор
ТОВ «Компаньон Груп»
Масюк А. К.
від 5 вересня 2014 р.

Положення про проведення дитячого конкурсу «Оберіг захисника України»

Організатором конкурсу є редакція дитячого пізнавально-розважального журналу «Професор Крейд».

Завдання конкурсу: створити невелику за обсягом колективну творчу роботу: сувенір, іграшку, малюнок або інший саморобний декоративний виріб, що слугував би оберегом для військовослужбовців української армії, які перебувають у зоні АТО, а також на лікуванні у військових госпіталях.

Мета конкурсу:
    • виховувати милосердність;
    • здійснювати моральну підтримку українським військовим, виказувати їм свою повагу та подяку, підіймати їх патріотичний дух у такий важкий для країни час;
    • стимулювати розвиток абстрактного мислення, пошуку неординарних рішень у використанні дітьми молодшого шкільного віку різноманітних творчих матеріалів та технік виконання.

Період проведення конкурсу Дитячий конкурс «Оберіг захисника України» проходить із 1 жовтня до 24 грудня 2014 року по всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах України.

Учасники конкурсу
До участі запрошуються учні початкових класів (1-5 класи) загальноосвітніх навчальних закладів віком від 6 до 12 років разом з вчителями. Також запрошуються вихованці позашкільних навчальних закладів (гуртків, центрів народної творчості та культурно-освітньої роботи, спеціалізованих мистецьких шкіл тощо) разом із керівниками.

Умови участі у конкурсі
    1. Створити колективну творчу роботу — сувенір, іграшку, малюнок або інший саморобний декоративний виріб, що слугував би оберегом для військовослужбовців української армії. Розмір — до 20 см. Вибір техніки виконання та матеріали — на розсуд виконавця.
    2. Написати короткий опис конкурсної роботи на зазначену тему українською мовою (техніка виконання, послідовні етапи створення роботи, матеріали, які використовувалися для створення, кому призначається подарунок). Обсяг— 15-20 речень.
    3. Для вчителя. Написати коротке доповнення до конкурсної роботи на тему: «Чому саме мій клас повинен посісти перше місце?».
    4. Надіслати конкурсну роботу та групове фото класу з копією 3-х (трьох) річних
передплатних абонементів на 2015 рік на журнал «Професор Крейд» за адресою редакції
(конкурс «Оберіг захисника України», редакція журналу «Професор Крейд», вуя. Будіндустрії, 6, м. Київ, 01013) до 10.12.2014 року. До конкурсної роботи додається копія заявки на участь у
конкурсі встановленої форми.
    Додатково:
Визначити відповідальну особу, яка представлятиме клас/групу (вчитель початкових класів, завуч, методист із виховної роботи та ін.).
Подати заповнену заявку (зразок додається) на участь у конкурсі до 10.12.2014 р. до редакції журналу «Професор Крейд» на поштову чи електронну адресу або за телефоном-факсом (див. нижче). Максимальна кількість дітей, які беруть участь у створенні колективної роботи, — 35 осіб.

Вимоги до конкурсних робіт
На конкурс подаються колективно підготовлені дитячі роботи, що відповідають тематиці конкурсу. Конкурсну роботу необхідно підписати зі зворотньої сторони так: назва роботи, назва матеріалу, який використали при створенні роботи; клас/група, які створювали роботу; ШБ відповідальної особи; назва та повна адреса навчального закладу.

Надіслані конкурсні роботи не повертаються. Надсилаючи конкурсні роботи, учасники погоджуються з тим, що редакція дитячого пізнавально-розважального журналу «Професор Крейд» має необмежене за часом та територією право на використання надісланих учасниками творів шляхом публікації та розповсюдження, а також використання твору іншим чином. У разі невиконання умов конкурсу творча робота розглядатися не буде.

Хід конкурсу
    1 етап — Загальний — створення та відправлення конкурсних робіт. Період: з 1 жовтня до 10 грудня 2014 року.
    2 етап — Визначення переможців — члени журі визначають переможців серед усіх учасників. Період: з 11 до 24 грудня 2014 року.
    3 етап — Нагородження переможців. Період: з 25 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року.
    4 етап — Передача робіт військовослужбовцям української армії Період: з 25 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року.

Підведення підсумків та визначення переможців
Переможці І етапу конкурсу визначатимуться членами журі на спеціальному засіданні.

Критерії оцінювання конкурсних робіт:
    - відповідність роботи тематиці конкурсу;
    - актуальність;
    - грамотність викладу, увага до деталей, охайність;
    - творчий підхід до виконання та оформлення роботи;
    - естетичний вигляд роботи;
    - простота й доступність сприйняття.

Склад журі:
    1. Представник Міністерства культури України.
    2. Представник Інституту інноваційних технологій і змісту освіти України.
    3. Генеральний директор TOB «Компаньон Груп» — Масюк Анна Костянтинівна.
    4. Головний редактор журналу «Професор Крейд» — Скачко Руслана Леонідівна.
    5. Керівник проекту «Професор Крейд» — Онищенко Олена Олександрівна.

Нагороди для класів/шкіл-переможців
    I МІСЦЕ — лазерний багатофункціональний пристрій (з функціями ксерокса, принтера та кольорового сканера), пізнавальна гра, дитяча енциклопедична/художня література, набір для творчості/канцелярія, добірка журналів «Професор Крейд».
    II МІСЦЕ — пізнавальна гра, дитяча енциклопедична/художня література, набір для
творчості/канцелярія, добірка журналів «Професор Крейд».
    III МІСЦЕ - пізнавальна гра, дитяча енциклопедична/художня література, набір для
творчості/канцелярія, добірка журналів «Професор Крейд».

Переможці всіх номінацій додатково отримають: розміщення фотографії класу-переможця разом із творчою роботою в одному з зимових номерів журналу; розміщення статті з фотографіями переможців на сайті www.kraid.com.ua.
Заохочувальні подарунки отримають ті учасники конкурсу, роботи яких були кращими, але не посіли призові місця.
Усі учасники конкурсу незалежно від перемоги будуть нагороджені пам'ятними дипломами для вчителя та класу.
Організатор конкурсу залишає за собою право зміни переліку нагород для класів/шкіл переможців.

Висвітлення результатів конкурсу
Висвітлення результатів конкурсу відбудеться шляхом розміщення статті з фотографіями переможців у лютневому номері журналу «Професор Крейд» та на сайті www.kraid.com.ua.

Реквізити редакції
Адреса: Конкурс «Оберіг захисника України», редакція журналу «Професор Крейд», вул. Будіндустрії, 6, м. Київ, 01013. Тел./факс: (044) 595 53 10, (050) 330 61 73 e-mail: professor@kraid.com.ua.
Відповідальна особа Анастасія Ремез, Олена Онищенко.

 

Переглядів: 1080 | Додав: Peter | Рейтинг: 4.8/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]