Головна » 2014 » Липень » 22 » Щодо використання приміщень дошкільних навчальних закладів
05:03
Щодо використання приміщень дошкільних навчальних закладів

Міністерство освіти і науки України звертає увагу на те, вивільнені приміщення ліквідованих державних та комунальних дошкільних навчальних закладів використовуються виключно для роботи з дітьми.

Майно, яке є державною або комунальною власністю (земельні ділянки, будівлі, споруди, обладнання тощо), придбання чи відокремлення якого призначене для здобуття дітьми дошкільної освіти, використовуються виключно із зазначеною метою.

Про це йдеться у листі МОН України «Про використання приміщень дошкільних навчальних закладів» від 18.07.2014 № 1/9-363.

Міністерство освіти і науки України пропонує:
вжити дієвих заходів щодо використання приміщень дошкільних навчальних закладів за прямим призначенням та недопущення випадків їх закриття, перепрофілювання тощо;

сприяти приватним ініціативам щодо орендування приміщень для відкриття дошкільного навчального закладу з встановленням терміну договору оренди за погодженням сторін, але не менше, ніж п'ять років, якщо орендар не пропонує менший термін.

Також, пропонується приймати управлінські рішення про передачу в безоплатне користування комунальних об'єктів нерухомого майна, що потребує відновлення, капітального ремонту, реконструкції для організації роботи з дітьми раннього та дошкільного віку.

До тексту >>>

Переглядів: 499 | Додав: Peter | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]