Головна » 2014 » Травень » 12 » Українська мова чи математика? Що важливіше знати?
14:38
Українська мова чи математика? Що важливіше знати?

Сьогодні у Миколаєві сталася трагедія: вибухом знищено частину багатоповерхового житлового будинку. Попри велике горе, яке спіткало людей, не можна обійти стороною те, як з цього приводу подавали інформацію окремі Інтернет-видання. У повідомленнях залишена тільки та інформація, яка суперечить сама собі (невже автори не читають написаного власною рукою?).

Інтерфакс-Україна
Вибух стався у 9-поверховому житловому будинку за адресою вул. Лазурна, 40 у Миколаєві в понеділок... Нагорі зруйновані чотири поверхи, йде дим... Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ДСНС, унаслідок вибуху, причину якого наразі з'ясовують, зруйновані тримальні конструкції у будинку з восьмого по десятий поверхи.
Джерело: http://ua.interfax.com.ua/news/general/204416.html

Контракты UA
Вдень 12 травня у Миколаєві стався вибух, який знищів частину багатоповерхівки у будинку на Намиві (Миколаївський район - Ред.) - за попередніми даними, обрушилася чотири поверхи… «Восьмого та дев'ятого і десятого поверхів там просто немає», - йдеться у повідомленні місцевого сайту 0512.com.ua.
Джерело: http://kontrakty.ua/article/77760/

Ракурс
У Миколаєві в мікрорайоні «Намив» у Заводському районі стався вибух у житловому дев’ятиповерховому будинку (вул. Лазурна, 40)...У результаті вибуху в будівлі зруйновані кілька поверхів (з 8 по 10), передають УНН.
Джерело: http://ua.racurs.ua/news/27129-u-mykolaievi-stavsya-vybuh-v-dev-yatypoverhovomu-jytlovomu-budynku

То який предмет у школі важливіший: українська мова чи математика?

 

Переглядів: 576 | Додав: Peter | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]