Головна » 2015 » Березень » 5 » Звернення до вчителів
15:34
Звернення до вчителів

Міністерство освіти і науки України звернулося до вчителів щодо конкурсного відбору підручників для 4 і 7 класів. Текст звернення відредагований відповідно до ст. 6 Закону України «Про засади державної мовної політики».

Шановні вчителі, які наступного навчального року працюватимуть з учнями 4-х та 7-х класів!

2 березня розпочався другий етап конкурсного відбору підручників для 4-х і 7-х класів. Відповідно до Положення про конкурс на цьому етапі підручники обираєте саме Ви; лише педагог має визначити, який підручник варто використовувати у навчанні дітей, щоб давати їм якісні знання.

У період з 2 по 20 березня на порталі репозитарію навчального контенту (http://ua.lokando.com/start.php) за Ваш вибір змагатимуться близько 220 оригінал-макетів конкурсних підручників. Ви можете передивлятися та завантажувати скорочені варіанти оригінал-макетів підручників (60 сторінок і зміст) без будь-яких перешкод і реєстрації на порталі. Із 3 березня для зареєстрованих учителів наданий доступ до захищених повних версій підручників, згрупованих за номінаціями. Вони можуть бути встановлені на вчительських комп’ютерах, а також завантажені школою.

Відкрийте репозитарій (http://ua.lokando.com/start.php), перейдіть на сторінку «КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ» - і Ви знайдете усю необхідну інформацію, а також відео, що демонструє, як знайти і передивитися запропоновані для відбору підручники. Просимо ретельно вивчити зміст кожного підручника з Вашого предмета та обрати один із них. Результати відбору підручників учителями має подавати навчальний заклад відповідно до Положення про конкурс.

За перебігом відбору підручників можна стежити на сторінці порталу «КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ», веб-сайтах МОН України та Інституту модернізації змісту освіти.

Переконані, що участь педагогів у відборі нових підручників є важливим кроком до підвищення якості української освіти та виховання української молоді, конкурентоспроможної в європейському освітньому просторі.

Переглядів: 692 | Додав: Peter | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]